TEAMBUILDING

Aktiviteter för företag, kommuner och slutna sällskap med tema Raw food, Hudvård, Örtmedicin och Körsång

Teambuilding - Raw food-workshop

”Med stor entusiasm och inspirerande rätter, tog Elisabeth hela vår avdelning med storm. Goda smaker, bra kombinerat och med ett suveränt samordnande, delades uppgifterna ut för att till sist avnjuta en 3-rättersmeny tillsammans.”
Anders Rönnerstål, IT-chef, IT-avdelningen Eslöv Kommun

Raw food-workshop

”Tack för en mycket trevlig och inspirerande workshop. Så roligt att laga mat tillsammans och sen få äta regnbågens färger i sällskap med nya vänner.”
Nina, Raw Food-workshopdeltagare.

Teambuilding - Körsång

"På ett lättsamt och inspirerande sätt guidar Elisabeth oss genom övningar och melodier så vi till slut skapar magi med våra röster"

Aktiviteter och teambuilding för företag och kommuner.

Jag vänder mig till dig som företagare och kommun som vill göra något annorlunda och spännande med dina anställda.

Jag erbjuder olika aktiviteter med tema Örter, Raw Food, Hudvård och Körsång. Jag skräddarsyr från en  timme till en heldag.

1. Föreläsning om örtmedicin och växtmagi.
Vi reser genom i historien och landar i nutid. Vi lär oss hur vi gör egen örtmedicin samt om några av våra vanligaste läkeörter.

2. Föreläsning "Häxeri eller läkekonst? Örtmedicin genom historien"
Även här reser vi genom historien och fokus ligger på anledningen till häxjakten på läkekvinnor och läkeörter, något som fortsatt in i våra dagar.

3. Föreläsning om kvinnohälsa där hormoner, stress och matens betydelse belyses. Jag rekommenderar här 120 minuter inklusive frågestund.

4. Föreläsning om stress och psykisk hälsa. Vad blir resultatet för oss människor när vi går omkring med konstant stresspåslag? Hur kan jag vara mer närvarande? Vilka verktyg finns det för att främja psykisk hälsa?

Prisexempel föreläsning: 3500 kronor ink. moms för 60 minuter, 5000 kronor ink moms för 120 minuter. I den längre föreläsningen ingår frågestund.

5. Örtvandringar i Hurva med omnejd.

6. Workshop där ni gör egen örtsalva. En workshop på 1-!½ timme där jag pratar hud, vegetabiliska oljor, smör, fetter och eteriska oljor. VI avslutar med att göra egen örtsalva.

7. Workshop där ni gör egna hudvårdsprodukter. En workshop på 2-2½ timme där jag pratar hud, vegetabiliska oljor, smör, fetter och eteriska oljor. Vi gör tre olika hudvårdsprodukter.

8. Workshops där ni gör raw food - den gröna maten. En workshop på 3 timmar där jag pratar rå, grön mat och där vi lagar och äter tillsammans.

Workshopen prissätts utifrån deltagarantal och kostnad för råvaror. Maila  elisabeth@ortdevan.se vid frågor och för gratis offert. Upplägget anpassas efter dig och dina teammedlemmar.

9. Körsång

Som andningsinstruktör och före detta körledare erbjuder jag kortare workshops med rösten och sången som fokus. Med enkla övningar lyssnar du in dina kollegor samtidigt som du uttrycker din unika röst. Precis som på en arbetsplats och i alla relationer. Även om du aldrig tagit en ton så kommer du bli förvånad över dina röstresurser. Körsång stärker dessutom immunförsvaret och påverkar samarbetet mellan våra hjärnhalvor så du känner dig gladare, piggar och mer energifylld.


Slutna sällskap: möhippa, födelsedagsfest, tjejgäng m.fl.

Alla mina kurser passar för slutna sällskap, både den mindre gruppen (dock minst fyra) och den större gruppen.

Välj bland olika aktiviteter med örttema som tar från en timme till en heldag. Bland annat erbjuder jag föreläsning om örtmedicin och växtmagi, örtvandringar, workshops där ni gör egna hudvårdsprodukter eller raw food med olika teman- maten fri från gluten, socker och animaliska råvaror. Upplägget är anpassat efter dig och dina kompisar.

Maila elisabeth@ortdevan.se vid frågor och för gratis offert.