Transformationsretreat - att leva inifrån och ut 

Har du en längtan efter att kliva in mer i dig själv, att sitta i förarsätet i ditt liv och inse att insidan styr utsidan? Då kan detta retreat vara något för dig.
Välkommen på transformationsretreat i Nerja, Spanien, med Örtdevan Elisabeth Gustafsson och Fröken Bark Karin Pettersen 30 april till 4 maj 2024.
Vi spenderar en knapp vecka tillsammans i underbara Nerja på Spaniens solkust. Varje dag går vi igenom ett tema som för oss närmare vårt inre och möjligheten att leva inifrån och ut
1. trauma, stress
2. rädsla - konsten att släppa taget
3. förlåtelse
4. öppna upp till ditt sanna jag
5. tacksamhet.
Yoga, meditation, healing, expand, mindset, helande samtal varvas med sol, bad och återhämtning. Tid i cirkel blandas med egentid.
Elisabeth Gustafsson är Reiki Master, Angelic Reiki Master, Örtterapeut samt jobbar med Expandmetoden som går ut på att förlösa undertryckta känslor.
Karin Pettersen är Reiki Master, kinesiolog, massör och vägleder med Tarot.
Karin och Elisabeth jobbar intuitivt och har stor kunskap inom kost och hälsa, stress och trauma, personlig utveckling samt örter och naturen. Läs gärna mer om oss på www.ortdevan.se samt www.frokenbark.se.
Kostnad för retreatet är 5500 kronor. Lättare fika ingår. Boende, resa och mat betalar du själv.
Maila elisabeth@ortdevan.se vid intresse. Självklart kommer vi med tips på boende, hur du tar dig till och från Nerja med transfer osv.


Jag är intresserad av retreatet