”I våras kontaktade jag Elisabeth med hopp om att få lite hjälp med den hormonella obalans som jag har brottats med sen ca ett år tillbaka. Jag blev oerhört proffsigt och vänligt bemött och jag fick genast förtroende för Elisabeths kompetens. Hon gav mig en tinktur på bl.a. rödklöver och rosmarin. Efter att ha tagit denna tinktur i ca en vecka började jag känna positiva effekter. Jag är oerhört tacksam över denna positiva hjälp som dessutom är helt naturlig. Om jag känner av en uns av det dåliga mående jag hade innan så kontaktar jag Elisabeth för konsultation och varje gång känner jag tydlig bättring och balans.
Tack för fantastisk hjälp!
Samya”
 
”Jag fick ont i höger höft och smärtan strålade ner i benen. Fick en läkartid och läkare fastslog att det var ischiasnerven som inte går att behandla. Han bad mig kontakta en sjukgymnast. Jag kontaktade Elisabeth som ordinerade Johannesörtolja. Jag började smörja 3 gånger per dag. Två veckor senare ringde sjukgymnasten för att jag skulle få komma på ett besök. Men då hade värken gått över och jag kände ingenting längre”.
 
”Jag kan varmt rekommendera nässlor. Elisabeth ordinerade mig att göra en dryck på torkad nässla och hett vatten och att jag skulle dricka ett stort glas varje dag. Jag känner mig stärkt och har inte haft en förkylning på de sex månader som jag druckit nässlan”
 
”Hej Elisabeth, ville bara tala om att det känns som att teet och tinkturen hjälper, om inte det är vårkänslor har smugit sig in hopp, framtidstro, en gnutta harmoni och det tillsammans med att jag bytt kost gör att jag inte känner mig som ett stressat djur längre. Sover bättre med så tack”
Klient i örtmedicin

Örtterapi

Örtmedicinen tillhör de äldsta och mest beprövade behandlingsformerna inom alternativmedicinen och det sägs att örtmedicinen fortfarande är den mest använda läkekonsten bland jordens befolkning. Örtmedicin innebär att människors mående förbättras genom behandling med örter i förebyggande syfte och vid akuta och kroniska tillstånd. Örterna innehåller verksamma ämnen som hjälper kroppen på väg till läkning. 

Jag är utbildad ört- och näringsterapeut och jag ger råd och vägledning för att lindra besvär och för att hjälpa din kropp till bättre hälsa och balans. Fokus ligger på att hitta orsaken till ditt problem samtidigt med eventuell symtombehandling, därför individanpassas alltid alla behandlingar och det kan ta olika långt tid för olika människor att hitta till läkning och balans. 

Med min och örternas hjälp kan du få bättre livskvalité. Du kan leva det liv du önskar utan att känna dig begränsad av smärta eller orkeslöshet. Du kan få hjälp med magproblem, huvudvärk och acne. Smärtor i muskler och leder, utmattning, trötthet och orkeslöshet, brist på glädje och drivkraft kan behandlas mycket effektivt med örternas hjälp. Du kan även få hjälp vid hormonella obalanser som endometrios, pcos, pms och östrogendominans samt även sömnproblem, oro och ångest. 

Under en konsultation är du i fokus. Efter ett samtal där vi går igenom sömn, arbete, mat, motion, relationer, tankemönster, andning så finner jag, tillsammans med dig, en lämplig behandling. Livsstilsförändringar, kostomläggning och örter hjälper dig att komma i balans igen. En behandling innefattar samtal och individuellt anpassad rådgivning.

Alternativ 1
90 minuter (ca) kostar 1700 kronor. Vi ses i Hurva på min mottagning eller via Zoom/Messenger. Ett kortare uppföljningssamtal eller mailkonversation efter 2-3 veckor ingår som du bokar in när du kommit igång med din behandling. (Utnyttjas inte uppföljningen har du såklart möjlighet att boka en uppföljning senare till något rabatterade priser). Uppföljning 60 (ca) minuter kostar 1000 kronor. Detta sker lämpligast efter 1-3 månader från första konsultationen. Vi ses i Hurva på min mottagning eller via Telefon/Messenger. Här går det också bra att välja en uppföljning på 30 minuter. Den kostar då 450 kronor. 

Alternativ 2

60 (ca) minuter kostar 1200 kronor.  Vi ses i Hurva på min mottagning eller via Zoom/Messenger.  Uppföljning 60 (ca) minuter kostar 1000 kronor. Detta sker lämpligast efter 1-3 månader från första konsultationen. Vi ses i Hurva på min mottagning eller via Telefon/Messenger.

Alternativ 3

Telefonkonsultation/rådgivning 30 minuter för 550 kronor. Kort skriftligt behandlingsförslag via mail ingår. Passar vid lindrigare obalanser eller då du vet ungefär vad du behöver behandla.

OBS!!! Avbokningen ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. Annars debiteras hela summan. 

Varmt välkommen att boka en konsultation i örtmedicin. Kontakta mig på elisabeth@ortdevan.se eller fyll i formuläret nedan.