Aromahealingmassage

En lätt, mjuk och avslappnande massage med fokus på de eteriska oljornas läkande egenskaper. Något för dig som t.ex. upplever stark stress, sömnsvårigheter, nedstämdhet, lättare depression, hjärntrötthet, tankerusning (hjärnstress), känslor utanpå, oro och ångest, sorg. Det passar också dig som har smärta och värk eftersom beröringen är väldigt mjuk.
Fokus är på rygg och ansikte (lätt huvudmassage ingår också) men fötterna kommer också beröras. Jag jobbar intuitivt och väljer eteriska oljor efter dina behov just i den stunden vi möts.

Aromahealingmassage 45 minuter kostar för närvarande endast 495 kr (ord.pris 595 kr). Priset höjs 1/9 2021. 

Sagt om behandlingen:

Direkt när Elisabeth lägger sina varma händer på min rygg är det som att hela kroppen andas ut, som en långsam suck. Det är en intuitiv, lätt massage med vad jag upplever är noga utvalda dofter från olika eteriska oljor, som ger en djup avslappning för kroppen och ro för sinnet.

Hej Elisabeth,
tack för senast! Om du bara visste vad gott din healingmassage gjorde. Redan samma kväll kände jag hur smärtan i armen började avta. Jag känner mig även gladare, lite mer i balans och inte lika förlamande trött.
Stor kram


Boka tid genom att maila elisabeth@ortdevan.se eller anmäl dig i formuläret nedan så tar jag kontakt med dig. Varmt välkommen!

Jag vill boka en behandling