Sagt om programmet:


Det här är bättre än att gå till en psykolog.

Jag känner mig mycket lugnare. Jag är mer i balans.

Det är så skönt med någon som verkligen lyssnar.

Örtdevans coachingprogram

Dags för en omstart? Sitter du fast i gamla mönster? Hamnar du återkommande i samma situationer som du inte förstår hur du ska hantera? Örtdevans coachingprogram är ett 10-veckors program som klargör var du befinner dig och hur du kan ta dig framåt med mer lätthet och glädje. Genom coaching, healing och kraften från örtmedicinen jobbar vi med din energi, dina tankar och känslor och din fysiska kropp. Jag agerar bro från ditt gamla jag till ditt nya jag.

Det här är ett program för dig som vill stå mer i din kraft, vill lämna gamla mönster och föreställningar bakom dig, som vill slå ut i blom. Vill du få mer tillgång till dig själv? Vill du vara sann mot dig själv? Vill du våga göra det du vill? Har du tappat gnistan? Känner du att något saknas i livet? Vill du byta jobb men vågar inte riktigt ta steget? Vill du gå ner i vikt och börja träna? Har du flera fysiska symptom som du vill få rätt på?

Fokus ligger på din inre resa, du har alla svar inom dig, och vi tar hjälp av yttre verktyg som coachsamtal, expandmetoden, örtmedicin, andning, kosttillskott och kostschema, allt anpassat till dig och dina behov under den här perioden. Jag pratar om trauma och stress och hur det kan påverka dig på ett djupare plan. Expandmetoden gör att du kommer mer i kontakt med ditt jag, ditt sanna jag som finns under blockeringar och undertryckta känslor. Målet är ett liv i mer lätthet, närvaro och medvetenhet.

Du får i mig en personlig coach, ett bollplank, en healer och andlig vägledare under 10 veckor. Det går att leva det liv du önskar. Jag hjälper dig att se bortom begränsningar, trosföreställningar och programmeringar.