Örter för kvinnohälsa - FÖRKLIMAKTERIET OCH KLIMAKTERIET

Klimakteriet kan för många kvinnor vara en omvälvande period med många inre förändringar och känslan av att inte känna igen sig själv. Tänk om vi kan se klimakteriet som en initiering till visdom, till alla våra delar!

Det här webinaret syftar till att ge dig kunskap om din kvinnokropp, vad som faktiskt händer i kroppen när vi går in i klimakteriet, örter för kvinnohälsa i förklimakteriet och klimakteriet samt verktyg för balans och livsglädje i "haggans" cykel.

Vi diskuterar hur kvinnor kan hitta balans och livsglädje i en struktur starkt dominerad av manlig energi, stress och måsten, och hur vi på så sätt kan underlätta övergången till ett liv utan menstruation och fertilitet. Du får kunskap om din menscykel och vad som händer med den när du är på väg in i klimakteriet, om dina könshormoner, olika behandlingsförslag och vilka örter som passar för kvinnohälsa i denna cykel.  

Pris: 450 kronor inklusive örtblad och behandlingsförslag
Plats: våren/sommaren 2022
Tid: 19-20.30

Anmälan: anmälan är bindande och görs med mail till elisabeth@ortdevan.se samt betalning till plusgiro 784717-1 eller swish till 073-8155400 senast --- kl. 15. Det går också att anmäla sig via formuläret nedan. Betalning säkrar din plats och ett mail från mig fungerar som bokningsbekräftelse. Minst 6 deltagare för att webinaret ska bli av. 
Varmt välkommen!

Örter för kvinnohälsa - förklimakteriet och klimakteriet