LÄS TILL ÖRTTERAPEUT
 
En 1-årig örtterapeututbildning helt på distans i samarbete med Caroline på Nurture by Nature.
I juni 2023 startar vår sjunde omgång av vår Örtterapeututbildning som går helt på distans. Utbildningen är indelad i 11 block som är uppdelade på ett år. I början på varje utbildningsblock skickas material ut som vi jobbar med i ca en månad. I utbildningsblocket ingår också en livesammankomst via Zoom med kompletterande föreläsningar, diskussioner, presentationer och Q&As.
 
Detta ingår om du väljer att läsa hela utbildningen:
·       En genomgång av kroppens alla system
·       Information om över 100 örter
·       Örtmagi
·       Energimedicin
·       Eteriska oljor
·       Elementen
·       Fallstudier
·       Praktiska övningar
·       Slutprov
·       Diplom
 
Pris för hela utbildningen: 19800 kronor, allt kursmaterial ingår. Observera att det är sista gången vi håller utbildningen till detta priset. Kursstart i september kommer att kosta 25200 kronor. 

Anmälan till hela utbildningen sker senast 2023-05-31. Avgiften kan betalas på en gång eller med betalningsplan. Se  https://www.sunrosesnurturebynature.se/utbud/ för mer info. 
Varmt välkommen med intresseanmälan till kontakta.nurturebynature@outlook.com eller via sidan ovan. 

Du kan även läsa enstaka helgkurser och fördjupa dig i det som intresserar dig. Anmälan sker 2 veckor innan kursstart. Kostnad per helgkurs är 2800 kronor.
 
Avbokningsregler: Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.