LÄS TILL ÖRTTERAPEUT
 
En 1-årig örtterapeututbildning helt på distans.
 
I januari 2022 startar vår tredje omgång av vår Örtterapeututbildning som går helt på distans. Utbildningen är indelad i 11 block som är uppdelade på ett år. I början på varje utbildningsblock skickas material ut som vi jobbar med i ca en månad. I utbildningsblocket ingår också en livesammankomst via Zoom med kompletterande föreläsningar, diskussioner, presentationer och Q&As.
 
Detta ingår om du väljer att läsa hela utbildningen:
·       En genomgång av kroppens alla system
·       Information om över 100 örter
·       Örtmagi
·       Energimedicin
·       Eteriska oljor
·       Elementen
·       Fallstudier
·       Praktiska övningar
·       Slutprov
·       Diplom
 
Pris för hela utbildningen: 19800 kronor, allt kursmaterial ingår

Anmälan till hela utbildningen sker senast 2021-12-20. En anmälningsavgift erläggs i samband med anmälan. Resten av avgiften kan betalas på en gång eller med betalningsplan.
Varmt välkommen med intresseanmälan och info om betalning till elisabeth@ortdevan.se  och caroline.gabrielsson@live.se

Du kan även läsa enstaka helgkurser och fördjupa dig i det som intresserar dig. Anmälan sker 2 veckor innan kursstart. Kostnad per helgkurs är 2100 kronor, materialkostnad på 300 kronor tillkommer. Väljer du att läsa flera kurser tillkommer materialkostnaden endast en gång.
 
Avbokningsregler: Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.