Fick detta på mailen idag. Så tacksam!

"Hej! Jag måste bara dela med mig av något väldigt roligt. Jag fick svar på mitt senaste cellprov som visade ingen HPV och inga tecken på cellförändringar what so ever ( glädjetårar) På cirka 3-4 månader?? så har det läkt ut och det var HPV 16 som jag hade med lätta/medelförändringar. Jag väljer och tro att det måste vara örterna som har verkat! Samt mina regelbundna kalldushar för att stärka immunförsvaret.
Har nekat operation 2 ggr senast som jag berättade för ca 3 månader sen och jag är så glad nu att jag tog det beslutet. Var tvungen och läsa beskedet flera flera gånger för och verkligen ta in det.
Tack för din hjälp och att du erbjuder örterna!"

OM ATT LÄKA HPV OCH CELLFÖRÄNDRINGAR

Jag vill gärna dela med mig av hur jag läkte ut HPV och cellförändringar på livmodertappen. Helt ärligt var jag knappt medveten om min livmoder innan detta. Helt absurt med tanke på att jag fött två barn men medvetenheten om hennes behov (och till viss del mina behov) var obefintliga.

HPV är ett virus och det är mycket vanligt. Precis som många andra virus ligger det latent i kroppen och bara väntar på att ställa till med elände. Grejen med HPV är att det kan leda till cellförändringar som sen kan leda till livmoderhalscancer. Tydligen är det ganska ovanligt med cellförändringar utan HPV. Jag valde att behandla båda samtidigt.
Jag lyssnade på ett par webinar, googlade på HPV och cellförändringar och örter och valde sedan intuitivt vad jag ville behandla med.
Jag tänkte att jag ville tillsätta näring vilket jag gjorde i form av en INFUSION. Infusion är den typen av örtmedicin som är lämpligast för detta. Inom örtmedicinen jobbar vi med den närande principen vilket innebär att vi tillsätter näring för att kroppen sedan ska återhämta sig och rätta till obalanser. Ibland behövs inte mer.
Infusionen drack jag i princip varje dag i 8 veckor. En infusion är ett örtutdrag som kan fungera som en näringsdryck. I detta fallet blandade jag HALLONBLAD, NÄSSLA och HAVRESTRÅ. Jag tog ganska mycket ört i förhållande till vatten, detta för att jag verkligen ville boosta mig. Hallonblad stärker livmodern och innehåller vitaminer, mineraler, bioflavonoider och antioxidanter. Den kan hjälpa vid alla typer av underlivsrelaterade obalanser.
Nässla innehåller stora mängder mineraler vilket bl.a. gör att den stärker alla körtlar och organ. Havrestrå är också underlivsstärkande men framförallt stärker den nervsystemet och är effektiv vid stress och utmattning.
 
Infusionen kompletterade jag med en TINKTUR. En tinktur är ett alkoholutdrag där hela eller delar av växten ligger i alkohol. De verksamma ämnena fäller ut i alkoholen, den jobbar snabbt och är enkel för kroppen att ta upp och processa. Den innehåller inga vitaminer eller mineraler, men andra verksamma ämnen.
Min tinktur innehöll MARIATISTEL, KATTKLO och MASKROSROT. Jag tog ca 2 ml 2 ggr per dag i lite vatten.
MARIATISTEL är leverörten nummer 1. Den är väl forskad på, även när det gäller svåra leversjukdomar som skrumplever, Hepatit och gallblåseproblematik. Den stimulerar återuppbyggnaden av leverceller. Mariatistel skyddar levercellerna från kemikalieangrepp. Den ökar gallflödet och kan vara effektiv vid behandling av kroniska besvär i livmodern. Den är inflammationshämmande, allergihämmande, sänker histamin, hindrar blodet från att klumpa sig och en antioxidant. Eftersom den kan vara effektiv vid behandling av kroniska besvär i livmodern så valde jag att ta den. Levern är ofta väldigt hårt pressad dessutom så jag tänkte att det kan vara bra att den får lite stöd.
KATTKLO är kraftigt antiinflammatorisk. Den är Immunstärkande,
minskar sympatisk nervaktivitet vilket gör den lugnande, den sänker högt blodtryck och är en antioxidant
Den används vid nedsatt immunförsvar, speciellt med inaktiva makrofager, trötthet och inflammatoriska sjukdomar, specifikt vid nedsatt blodcirkulation i ytliga blodkärl, högt blodtryck pga stress, allergi, tumörer, återkommande förkylning, feber och infektioner.
Den jobbar specifikt på Humant Papillomvirus, därför valde jag den.
MASKROSROT jobbar bl.a på levern och den är en av våra mest kraftfulla läkeörter. Den innehåller fytoöstrogener och används vid vallningar i klimakteriet. Den har en värmande energi. Den
är urindrivande och har en lätt laxerande effekt. Den verkar effektivt på njurarna, stärker leverns arbete. Allmänt för svag matsmältning
Mycket bra ört vid muskelreumatism och allmän inflammation i muskler och leder. Återställer hudens vitalitet, stödjer lymfan som är en del av immunförsvaret och balanserar blodtrycket.
När man jobbar terapeutiskt med tinktur så tar man oftast kurer om 3-5 veckor. Ska man behandla något på djupet behöver man ofta hålla på längre och förmodligen byta örter till liknande örter efter ett tag.
Förutom infusionen och tinkturen så åt jag olika SVAMPPREPARAT, nämligen CHAGA (SPRÄNGTICKA), SIDENTICKA och ett preparat med 10 svampar som heter SODIMAX.
Chaga, sprängticka, växer på björken. Den skärs bort, torkas, och kokas i bit eller tas som pulver. Jag valde att göra en dekokt som jag drack ett par gången i veckan. Chagan är en kraftfull antioxidant, den är antibakteriell, svamphämmande, anticandida, antiviral, balanserar immunförsvaret och är tumörhämmande. Därför valde jag den.
SIDENTICKA köpte jag i pulverform. Den heter Turkey Tail (Trametes versicolor) och den rekommenderade dosen vid cellförändringar är 3 gram, 1 tsk per dag. Jag blandade i smoothie eller i gröt. Ibland strödde jag det på maten. Flera studier visare att sidentickan boostar immunförsvaret och att den är en en kraftfull antioxidant. Den har använts i cancerbehandling och som ett komplement till konventionell cancerbehandling. Den stöttar matsmältningen och är antibakteriell.

Slutligen tog jag ett svamppreparat med 10 olika svampar och som också innehåller chilipeppar, terpentintall och grönt te-extrakt:
Maitake 138 mg
Cordyceps sinensis 116 mg - larvsvamp
Poria cocos 116 mg
Reishi 116 mg
Trametes versicolor 116 mg
Mesima 90 mg
Trametes cinnabarina 58 mg
Tremella fuciformis 46 mg
Chaga 46 mg
Agaricus brasiliensis 46 mg
Pinus Pinaster 46 mg
Hericium erinaceus 23 mg - igelkottstaggsvamp
Grifola umbellata 23 mg
Extrakt av grönt te 16,5 mg
Chilipeppar 4 mg
Alla svampar har en cancerhämmande effekt och jag tror att de hade en mycket stor roll i mitt tillfrisknande.

Alla örter kan du läsa mer om i min butik. Vill du ha info om mariatistel och kattklo kan du skriva ett meddelande till mig under kontakt.