Örtmedicin - bland ringblommor, växtsjälar och hjärtansfröjd

Jag och Caroline Benke har skrivit en örtbok, ett uppslagsverk, en handbok, en guide. Vår önskan är att den här boken ska öppna upp för nya möjligheter och vägar, både för dig som är ny i örternas värld och för dig som är en trogen örtvän.

Örtmedicin - bland ringblommor, växtsjälar och hjärtansfröjd är en gedigen handbok i örtkunskap och örtmedicin där du lär dig om hur 30 av våra vanligaste läkeörter kan användas medicinskt, i hudvård, i magi och i energimedicin. Boken innehåller ett omfattande kapitel om beredning och förvaring samt en ordlista med ofta förekommande termer inom örtmedicinen.

Här köper du boken:

www.bod.se
www.adlibris.se
www.bokus.se
Via mig: elisabeth@ortdevan.se och då kostar boken 329 kronor

Sagt om boken:

Godmorgon! Nu är boken i hemmet. Tack för den fina boken. Har bläddrat igenom och redan hittat många bra saker och recept, här ska provas mycket. Tack! Jättenöjd, ha en bra dag. Kram kram

Hej Caroline och Elisabeth
Min dag började så bra!!!!Fick meddelade att min bok anlänt...kände glädje och hämtade ut den.Stod nästan o hoppade för boken var sååå fint inslagen med vackert snöre i vitt och ett guldhjärta alltså inslagen med kärlekÖppnade paketet när jag kom hem o denna fina dag bara fortsatte.Öppnade Örtmedicin och läste de fina orden ni skrivit till min inre Medicinkvinna.‍♀️Kände enorm glädje o tacksamhet för att denna vackra bok kommit i min ägo.Må säga att jag blev lyrisk o kunde knappt lägga den ifrån mej!!Här ska samlas
Stor tacksamhetskram till er båda
 ‍♂️☀️‍♀️

Hej Elisabeth!

Vill tacka för din fina bok! Håller på att läsa den och jag tycker den är så genomtänkt och bra upplagd. Så många användningsområden för varje ört finns med. Och så vackra bilder!
Den väcker verkligen lusten att sätta igång med örtandet.

Med värme