Människor healar människor genom kärlek

OM HEALING

När du läser om healing står det ofta att det är stressreducerande, avslappnande och läkande, och du kommer läsa det här på min sida också. Men jag vill att du ska veta att healingen är så mycket mer! Den tar dig till platser i ditt inre du inte trodde fanns, den hjälper dig att våga känna känslor som du lagrat djupt inom dig i flera år, i flera liv. Den visar dig hur villkorslös kärlek kan kännas, hur det känns att vara uppfylld av kärlek så tårarna rinner, att veta att du inte är ensam, att känna dig buren.

Jag har upplevt så mycket fantastiskt med healingen, både på ett personligt plan och med klienter. Ger du dig in i healingens domän kommer du komma närmare dig själv, veta vad du vill och vad som gör dig glad, vad du behöver för att växa och frodas. Du kommer förstå att du är din egen helare, lärare och mästare. Det är inte jag som helar dig utan jag är en kanal för livsenergin, Gud, Källan, Universum eller vad du vill kalla den. När vi möts, vi tre, det är då det händer, det är då mirakel kan ske. Vi har lika stor del i healingen vi tre.

Eric Pearl skriver i sin bok Väck din inre healer: ”Healing, som man ofta tänker sig det, kan mycket väl handla om att lindra symptom, sjukdomar, svagheter och andra uppenbara hinder för ett normalt liv. Men healing handlar också om att främja människans andliga välbefinnande. I grund och botten är healing det som löser upp eller undanröjer en blockering eller störning som hindrar människan att få kontakt med universums härlighet”.

I min verksamhet erbjuder jag Usui Reiki och Angelic Reiki. Läs mer på www.reikiforbundet.se, www.angelicreiki.se, www.angelicreikimagic.com och www.newshamballa.com.