Vitsord

Expandmetoden

"Hon är en healer som rensar bort känslor i kroppen som fastnat och skapar smärta. Med sin intuitiva gåva och kunskap inom expandmetoden arbetar hon noggrant igenom för att finna grundorsaken till problemet du upplever".

"Jag är imponerad över hur du hittade saker, smärtor som hängde ihop med tidigare händelser och känslor och olika organ, jag kände mig väldigt lugn och avslappnad efter behandlingen och fick en större förståelse vad saker beror på och hur saker hänger ihop och även vad jag kan göra åt det och vad jag behöver släppa för det hör till tidigare händelser som inte existerar längre men satt sig i kroppen som minnen, det gav stor lättnad med en behandling"

"Kära Elisabeth Gustafsson är fantastisk och en jordängel Jag rekommenderar verkligen Örtdevan och hennes gedigna kunskaper om örter, läkning samt Expand-metoden". 

Örter

"I våras kontaktade jag Elisabeth med hopp om att få lite hjälp med den hormonella obalans som jag har brottats med sen ca ett år tillbaka. Jag blev oerhört proffsigt och vänligt bemött och jag fick genast förtroende för Elisabeths kompetens. Hon gav mig en tinktur på bl.a. rödklöver och rosmarin. Efter att ha tagit denna tinktur i ca en vecka började jag känna positiva effekter".

"Jag kan varmt rekommendera nässlor. Elisabeth ordinerade mig att göra en dryck på torkad nässla och hett vatten och att jag skulle dricka ett stort glas varje dag. Jag känner mig stärkt och har inte haft en förkylning på de sex månader som jag druckit nässlan"

"Så tacksam för klienters feed back om örternas fantastiska verkan! Smärta minskar eller upphör, sömn förbättras, klienter får mer energi eller blir lugnare. PMS lindras och menskramper försvinner. Det finns så mycket att prova för att få mer balans och livsglädje".

"Fick precis ett telefonsamtal från en klient som köpt tinktur och chaga för sin HPV (humant papillomvirus). Hon har tagit örterna en månad och testet som hon tog nu visar negativt! Fantastiskt! Naturens apotek levererar". 

Ännu en klient som visar på normala provsvar efter att ha behandlat hpv och cellförändringar med örter och svampar. Underbart att få denna feedback.

"Halloj Elisabeth, Parasittinkturen har jag tagit en vecka nu. Första natten hade jag olustig känsla i magen och magknip till och från. Men sen dag två har magen känts bättre. Stabilare på något vis. Jag är så imponerad över denna tinktur och glad att du hade den för jag tror något har satt min mage i fullständig obalans. Vågar fortfarande inte ropa hej men jag känner mig hoppfull för det känns som jag tryckt på en resetknapp. Och nu får ”mitt” naturliga apotek ytterligare en måste komponent"

Program

"Jag gillade programmet från dag 1"

"Jag har lyft mig själv"

"Elisabeth är minst lika bra, om inte bättre, än en psykolog"

Föreläsningar

"Tack för en fantastisk bra föreläsning om örter för kvinnohälsa. Du besitter stor kunskap i ämnet och det syns och känns att du brinner för det. Tusen tack! Känner mig inspirerad att fortsätta lära mig mer".

"Idag kom häftet till ogräskursen och  som vanligt var det intressant och spännande läsning! Har också kikat på en hel del av det material som finns i Fb-gruppen och du är verkligen inspirerande att lyssna på. Tack för hjälpen med kopiorna och för att du på ett sånt härligt sätt delar med dig av din kunskap i dina videos". Workshops

"Det var en strålande & underbar dag och din inspirerande, medvetna och djupa kunskap om historian om Hildegard, örter och livet.  Ser fram emot fler sådana här dagar"

"Alltid lika inspirerande att få ta del av din enorma kunskap om växtlighetens läkande egenskaper. Vi ses snart igen"

Recensioner Facebook

"Bra bemötande, kunnig inom sitt område, snabba leveranser."

"Fint emottagande med kunskap, omtanke, vilja att förmedla och stor kärlek för naturen. Tack Elisabeth för att du delar med dig". 

"Elisabeth sitter på stor kunskap om örternas läkande kraft och dess energimässiga dimensioner. Hon kopplar ihop detta med stor förståelse för hur kroppen funkar i en härlig blandning av fakta och andlighet." 

"Elisabeth inspirerar med sin stora kunskap kring örter och hur de påverkar kropp och själ. Rekommenderas"

"Elisabeth är otroligt kunnig och kompetent. Helt klart den person jag ber om råd när det gäller örter och deras användning"