"Denna Örtdeva är inte bara fenomenal på att vägleda dig till läkning via örterna. Hon är också en healer som rensar bort känslor i kroppen som fastnat och skapar smärta. Med sin intuitiva gåva och kunskap inom expandmetoden arbetar hon noggrant igenom för att finna grundorsaken till problemet du upplever. Jag är enormt tacksam över allt som hon hjälpt mig med under åren. Tack". Åse Hammarström


Expandmetoden

Skulle du vilja hantera dina känslor av frustration, oro, stress, rädslor, hopplöshet, ilska  på ett lättare och enklare sätt? Skulle du vilja få hjälp med att transformera dem så att du känner mer inre lugn och trygghet?

Hösten 2022 lärde jag mig en fantastisk teknik av Madeleine Magnusson, som transformerar det vi kallar för jobbiga känslor till ett lugn.  Expandmetoden jobbar med våra känslor, med vårt undermedvetna, så att vi en gång för alla kan bli fri från jobbiga känslor. Med Expandmetoden kan vi dessutom programmera om det undermedvetna, så att vi blir en bättre version av oss själva.  Mönster, präglingar och begränsande beteenden rensas bort och du kan bli en bättre version av dig själv. 

Jag har själv haft ett väldigt stort motstånd till att känna mina obehagliga känslor. Jag har helt enkelt varit rädd. Det kan jag fortfarande vara, men nu vet jag att mina jobbiga känslor kan transformeras och försvinna, att jag blir mer fri att vara jag när de jobbiga känslorna inte skaver eller blockerar mig. 

Mitt liv har förändrats och jag fortsätter att förändra det genom Expandmetoden. Det går att rensa i trauman, minnen, tidigare liv, generationsmönster, det går att ta bort entiteter, implantat, förbannelser och spells. 

Så här går det till: 

jag rensar med pendeln medans du känner in i kroppen var dina känslor/obehaget sitter. Det är vanligt att jag rapar och gäspar under tiden vilket innebär att jag släpper på spänningar. Du kan välja specifikt vad du vill jobba med eller helt förutsättningslöst. Det börjar alltid i en känsla och i kroppen. Beroende av vad du har med dig i bagaget kan det behövas ett antal sessioner. Själv fick jag hjälp en gång per vecka i över ett halvår, sen har jag fortsatt att rensa själv, nästan dagligen. Jag rekommenderar 1-5 sessioner till att börja med. 

Fyll i formuläret till vänster om du också är intresserad av att leva ett friare och lättare liv mer i din kraft.  

Investering: 800 kronor för 45 minuter
                     2100 kronor för 3 sessioner
                     3400 kronor för 5 sessioner