"Denna Örtdeva är inte bara fenomenal på att vägleda dig till läkning via örterna. Hon är också en healer som rensar bort känslor i kroppen som fastnat och skapar smärta. Med sin intuitiva gåva och kunskap inom expandmetoden arbetar hon noggrant igenom för att finna grundorsaken till problemet du upplever. Jag är enormt tacksam över allt som hon hjälpt mig med under åren. Tack". Åse Hammarström


Expandmetoden

Skulle du vilja handskas lätt och enkelt med dina känslor? Och då tänker jag framförallt på känslor av frustration, oro, stress, rädslor, hopplöshet, ilska och så vidare. Skulle du vilja få hjälp med att transformera dem så att du känner mer inre lugn och trygghet?

Hösten 2022 lärde jag mig en fantastisk teknik av Madeleine Magnusson, som gör just detta – transformerar det vi kallar för jobbiga känslor till ett lugn. "Expandmetoden hjälper dig att bli fri jobbiga känslor, transformera dem så att du kan känna dig harmonisk igen. När vi känner oss lugna och harmoniska fattar vi lättare kloka beslut och lita på vår inre vägledning, vår själ. Med expandmetoden förändrar vi begränsande mönster, präglingar och beteenden till mer gynnsamma sådana".

Expandmetoden hjälper dig att skapa trygghet, och du upplever mer trygghet när du vet hur du kan bli fri från gamla begränsande beteenden och mönster, både medvetna och omedvetna.

Jag har själv varit rädd för att känna mina obehagliga känslor. I och med att jag själv använt mig av Expand-metoden har jag lärt mig att använda varje rädsla, varje motstånd och varje utmaning till att blir friare och skapa en större tillit till mig själv.

Mitt liv har förändrats. Jag har släppt på blockeringar, beteenden och massor av jobbiga känslor. Mitt liv har blivit lättare att leva och jag känner mig lugnare och tryggare än jag någonsin gjort tidigare. Eftersom jag använder mig av Expandmetoden behöver jag inte längre kämpa mig igenom mina motstånd. Jag löser upp dem, får insikter och tar nästa kliv framåt med lättare steg. Självklart vill jag nu att du ska få den här möjligheten. Fyll i formuläret till vänster om du också är intresserad av att leva ett friare och lättare liv där du kommer närmare dig själv. 

Investering: APRIL och MAJ 2023
       750 kronor för 45 minuter (ord. pris 900 kronor)
                       1950 kronor för 3x45 minuter (ord. pris 2700 kronor)