Sagt av workshop - och kursdeltagare

Tack för finfin kurs idag. Du är så bra!

Tack för en jättefin workshop. Så duktig du är, och så fint du förmedlar dina egna erfarenheter!

Stort tack Elisabeth för i lördags . Du har så imponerande mycket kunskap som du delar med dig av . Tack!


Sagt av klienter

Jag vill bara tacka för ditt fantastiska te och din tinktur. Mina cellförändringar är nu borta.
Så ett stort varm tack.

_______________________________________

Jag älskar dina örter och det händer massor i min kropp, sinne och själ. Jag är så tacksam över att Du har kommit in i mitt liv.


Sagt av klienter

Tack för senast! Om du bara visste vad gott din healingmassage gjorde. Redan samma kväll kände jag hur smärtan i armen började avta. Jag känner mig även gladare, lite mer i balans och inte lika förlamande trött.  ______________________________________

Tack för att det finns människor som du, som tar vara på vad många av "oss" verkar "glömt" bort.

ÖRTDEVAN ELISABETH GUSTAFSSON

Min väg till örternas värld har varit krokig. Jag var inte ens medveten om att det var hit jag var på väg.  I hela mitt liv har jag känt att "det måste finnas något mer?", "det här kan väl inte vara livet, bara det här?". Jag gick med en en känsla av otillfredsställande och rastlöshet och kunde kallas för sökare. Efter min första sjukskrivning ville jag så innerligt gärna göra något annat. Gymnasielärarjobbet fungerade inte för mig och jag kände mig som en fyrkant som skulle passa in i en cirkel. Jag visste dock inte vad så jag gick tillbaka till läraryrket och blev sjukskriven igen. Jag började med Reiki och fortsatte med Angelic Reiki. Reikin öppnande upp för andligheten och jag förstod att jag hittat en stor pusselbit i min egen läkningsresa. Jag hittade till Nordiskt näringscenter och en näringsterapeututbildning. I den ingick en grundkurs i örtmedicin. Helt plötsligt sa det bara klick. Det är ju det här jag ska göra! Jag fick så många verktyg till min egen läkning. Örterna hjälpte mig att förstå att det kan ta tid att läka, att det får ta tid, men att det går. Växterna ställer inga krav, jag kan vara med dem hur jag än mår, de sprider lugn och hopp om livet. Här kan du läsa om mina favoritörter som jag själv använt under min väg läkningsresa. 

Nu 8 år senare har jag min egen praktik. Jag kallar mig för Örtdevan. Naturen och örterna vägleder mig och delar med sig av sin kunskap så att jag kan förmedla den vidare. Jag drivs av möjligheten till naturlig läkning, att få läka på djupet, att hitta orsaken. Jag är övertygad om att örter kan hjälpa kroppen att läka det den ska läka. I skrivandets stund har jag precis fått ett positivt besked från sjukvården att mitt HPV och mina cellförändringar på livmodertappen läkt ut. Underbart! Jag har använt örter, medicinalsvampar, healing och meditation och om du trycker på länken här ... så kommer du till min historia. 

Att få hjälpa andra människor att hitta sin egen balans och inre medicinkvinna/man samt att visa på att det finns alternativ till den konventionella sjukvården är fantastiskt. Tillsammans med örterna är det vad jag brinner för, det är min passion. Jag använder själv örter i princip dagligen, både akut och förebyggande, och framförallt tinkturer (droppar) och eteriska oljor. Jag älskar örternas förmåga att hjälpa och stötta kroppen i sin läkningsprocess samt att örterna fungerar på alla plan; emotionellt, mentalt, energimässigt och fysiskt. Klienter hör ofta av sig efter att de tagit örterna och berättar hur hjälpta de blir. Utifrån helande samtal med mina klienter använder jag mig av min intuition för att komma fram till vilka örter som passar bäst till det som klienten vill ha hjälp med att balansera.

Jag, som ser framemot att möta dig, heter Elisabeth Gustafson. Jag bor i Hurva med mina två barn och våra två katter. Jag är Örtterapeut, kost- och näringsterapeut, andningsinstruktör,  Reiki Master, Angelic Reiki® Master Teacher, föreläsare och författare. 
Jag hoppas att du, i mötet med mig, ska känna din egen styrka, inspiration, glädje och kärlek.