WEBINAR MED ÖRTTEMA

Här hittar du flera webinar med örterna som bas, men också annat som har med naturens apotek att göra. Utbudet och datum uppdateras löpande. Varje webinar kostar 195 kronor och varar i 75 minuter med utrymme för frågor. Alla webinar spelas in och skickas ut i efterhand. Du anmäler dig längst ner på sidan eller till elisabeth@ortdevan.se

1. Eteriska oljor - ett måste i husapoteket.
En inspirerande föreläsning som introducerar dig till eteriska oljor, växtens själ. Eteriska oljor kan användas på otaliga sätt och gör underverk på både kropp, själ och i ditt hem. Jag berättar självklart om eteriska oljor, läran om doften (aromaterapi), hur dofterna påverkar oss (hjärnan) samt om några oljor och dess läkande egenskaper på olika nivåer. Du får lära dig hur du kan använda oljorna fysiskt, mentalt, känslomässigt, energimässigt och andligt. Information om vissa eteriska oljor ingår i pdf-format. Dessa skickas via mail.
Tid: torsdag 11 april kl. 13-14.15 online (webinaret spelas in och skickas till dig om du inte kan delta live)


2. Örter för personlig och spirituell utveckling.

Kan örter och eteriska oljor stötta vår personliga och andliga utveckling?
Ja! Örter kan stärka kärleken till dig själv, hjälpa dig att släppa rädslor, se igenom illusioner, balansera chakrasystemet, få kontakt med guider och änglar och mer därtill. Detta får du ta del av under föreläsningen. 

Tid: tisdag 26 mars kl. 18-19-15 online (webinaret spelas in och skickas till dig om du inte kan delta live)3. Fantastiska svampar

Medicinalsvampar är framtidens medicin med sina fantastiska egenskaper. Under den här föreläsningen får du ta del av flera intressanta och spännande medicinalsvampar och deras aktiva ämnen. 

Tid: tisdag 7 maj kl. 19-20.15 online (webinaret spelas in och skickas till dig om du inte kan delta live)

4. Örter för kvinnohälsa

Vi är många kvinnor som brottas med det ena och det andra:
mensvärk, pms, stora blödningar, spottings, endometrios, myom, cystor, genital herpes, hpv, cellförändringar, infertilitet, vallningar, torra slemhinnor, humörsvängningar, ofrivillig viktuppgång mm
Under den här föreläsningen pratar jag om hormonell hälsa samt hur man med örter och näring kan behandla ovanstående symptom.

5. Örter och diagnoser

Hur kan vi lindra en diagnos symptom?
Under den här föreläsningen pratar jag om trauma och diagnoser i korthet och fokuserar på vilka örter och svampar som kan hjälpa vid t.ex. ADD, ADHD, HSP, autismspektrat, borderline och bipolaritet.

6. Örter vid trauma och ptsd

De flesta av oss har mycket stress och även trauma i kroppen. Ett av På det här webinaret får du information om hur det yttrar sig samt hur du kan hantera det med hjälp av örter och andra så kallade verktyg.

7. Örter för HSP och empater

En HPS och/eller en empat är någon med en övernaturlig förmåga att på djupet känna andras mentala, känslomässiga och ibland även fysiska tillstånd.

Som en empat eller HSP kan det vara alltför lätt att absorbera tankar och rädslor från andra. Örter kan motverka och neutralisera dränerande energier från andra människor som kan påverka vårt allmänna välbefinnande.


8. Häxans husapotek

En djupdykning ner i häxans husapotek. Vilka vanliga läkeväxter är lämpliga för husapoteket och vilka örter är lite extra häxiga som användes förr men som vi nu är lite mer försiktiga med? Ett webinar för dig som vill ha kunskap om och använda örternas magiska och mer häxiga sida. 

Tid: torsdag 25 april kl. 19-20.15 online (webinaret spelas in och skickas till dig om du inte kan delta live)

Webinar med örttema